İşten çıkarmalara tepki gösteren Uğur Dündar Halk TV'den ayrıldı

İşten çıkarmalara tepki gösteren Uğur Dündar Halk TV'den ayrıldı
Genel Yayın Müdürü Sevinç, 'Kararı ben almadım' dedi

Halk TV'de Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işine sonra verildi.

Halk TV'deki işten çıkarmaların ardından kanalda Halk Arenası programını yapan tecrübeli televizyoncu Uğur Dündar da kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

'6 YILDIR TEK KURUŞ ALMADAN...'

Uğur Dündar'ın açıklaması şu şekilde:

"Halk Televizyonu'nu bugünlere getiren ekipten Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gokhan Demirel'in işlerine son verilmiş! Bu haksizlığa karşı çıkıyor ve 6 yıldır tek kuruş almadan program yaptığım Halk Tv'den ayrılıyorum"

'KARARI BEN ALMADIM'

Artı Gerçek'e konuşan Halk TV'nin Genel Yayın Müdürü Şaban Sevinç, Uğur Dündar'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımı doğruladı. Sevinç, "Çok üzücü bir süreç yaşıyoruz. İşten çıkarılma kararlarını ben almadım" dedi. Sevinç, işten çıkarma kararlarını kimin aldığına yönelik soruya, "Halk TV'de benden sonra kim geliyorsa, kararı o almıştır" ifadesini kullandı.

İRFAN DEĞİRMENCİ HALK TV'DE

Öte yandan kanal İrfan Değirmenci ile anlaştı. Değirmenci sosyal medya hesabında bundan sonra Halk TV'nin Ana Haber Bülteni'nin kendisine emanet olduğunu duyurdu. Değirmenci, şunları söyledi:

"Dostlar bir haberim var size. Bu akşamdan itibaren Halk Tv Ana Haber Bülteni bana emanet. Güveninize layık olmak için yine elimden geleni yapacağım. Söz. Bu akşam 18’de tarihi dönüşümü ve sandık baharını izlemek üzere Halk Tv ekranına davetlimsiniz"

Öne Çıkanlar