HDP, EMEP ve ÖDP seçim sürecini değerlendiriyor

HDP, EMEP ve ÖDP seçim sürecini değerlendiriyor
EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ve HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, iddiaları ve alınabilecek önlemleri Artı TV'de değerlendiriyor.

31 Mart'taki yerel seçimler yaklaştıkça seçim hileleri iddiaları da artıyor. Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ve HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, iddiaları ve alınabilecek önlemleri Artı TV'de değerlendiriyor.

EKOLOJİK ODAK

Artı Tv'de bugün ilk olarak Ekolojik Odak ekranlara geliyor. Marketlerde başlayan ücretli poşet, gündemdeki yerini koruyor. Poşetlerin paralı olması çevre dostu bir uygulama mı, plastik kullanımından vazgeçmek mümkün mü? Plastik kirliliğinin doğada yarattığı tahribat ne boyutta? Dünyada plastik atıklarla ilgili uygulamalar neler?

Greenpeace Akdeniz Projeler Sorumlusu Av. Deniz Bayram ile Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Doç. Dr. Sedat Gündoğdu,
Pelin Cengiz'in hazırlayıp sunduğu Ekolojik Odak'ta değerlendirecek.

Ekolojik Odak bugün (Pazartesi) 18.00'de Artı TV'de.

BU ARADA

Yerel seçimler yaklaşırken Yüksek Seçim Kurulu üyelerinin görev süresi uzatıldı, seçmen kütüklerinde kaydırmalar oldu. Emek Partisi (EMEP) ile Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin (ÖDP) seçime katılamayacak. EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ve HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, seçim sürecini Musa Özuğurlu'nun sunduğu Bu Arada'da tartışacak. 

Bu Arada, bugün (Pazartesi) 21.00'de Artı TV'de.


Artı TV, Hotbird 13° Doğu uydusu üzerinden, 11054 Horizontal (yatay), 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar