Hırkadaki kopuk düğme cinayeti ortaya çıkarttı

Hırkadaki kopuk düğme cinayeti ortaya çıkarttı
Katil zanlısı, istediği parayı vermediği için cinayeti işlediğini itiraf etti.

İstanbul Bağcılar’da, yedi ay önce boğazı kesilerek öldürülen Moldova asıllı Türkiye vatandaşı Tatiana A. adlı kadının katil zanlısı, cinayet sırasında olay yerine düşürdüğü hırka düğmesinden yakalandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, istediği parayı vermediği için cinayeti işlediğini itiraf eden katil zanlısının, maktulün üzerinden aldığı paralarla kuzenine doğum günü hediyesi aldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Şubat ayında Bağcılar’da Moldova asıllı Tatiana A. isimli adlı adın, boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetin ardından Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bina ve çevresinde geniş çaplı araştırma başlattı. Öldürülen kadın otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, polis olay yerinde buldukları delilleri tek tek toplayarak incelemeye aldı.

GÜVENLİK KAMERA KAYITLARI GERİYE DÖNÜK OLARAK SAATLERCE İNCELENDİ

Deliller arasında cinayetin işlendiği yerde kadına ait olmayan bir adet fildişinden yapılmış düğme bulan polis, soruşturmayı genişletti. Öldürülen kadının katil ya da katillerinin bulunması için soruşturmayı derinleştiren polis, evde benzer düğmeye rastlamayınca binaya ait güvenlik kamera kayıtlarını geriye dönük olarak 48 saat boyunca inceledi. Cinayet mahallinde düşürülen düğmenin izini süren polis, binaya girip çıkan apartman sakinlerini ve giydikleri kıyafetleri tek tek irdeleyerek, sosyal medya hesaplarını da takibe aldı.

Öne Çıkanlar