İBB: Makam aracı değil, hizmet aracı!

İBB: Makam aracı değil, hizmet aracı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'bini aşkın makam aracı kullanılıyor' haberlerine cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde bini aşkın makam aracı bulunduğu haberleri üzerine savunmaya geçerek makam araçlarının "hizmet" için kullanıldığını bildirdi.

İBB'den yapılan açıklamada, "Birilerinin makam aracı dediği, bizim ise hizmet için kullandığımız araç" ifadesi yer aldı.

Açıklama şöyle: 

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 5 bin 462 kilometre yüzölçümü ve 16 milyona yakın nüfusa sahip dünyanın en önemli metropollerinden biri olan İstanbul’a en iyi şekilde hizmet etmek için görev icabı gerekli tüm araçları kullanmaktadır. İstanbulluların huzur ve refahı için şehrin her noktasında alt yapıdan üst yapıya hayatın her alanında hizmetler kesintisiz sürdürülmektedir. Kiralık araçlar kişisel değil, İstanbul’a ve İstanbullulara en iyi şekilde hizmet etmek için kullanılmaktadır."

İBB, ambulans hizmetleri, itfaiye çalışmaları, Beyaz Masa, cenaze hizmetleri, şantiye kontrol, yol bakım onarım, park bahçe denetimleri, zabıta, böcek ilaçlama çalışmaları, mobil iletişim noktaları gibi alanlarda kullandığı araçların görsellerini paylaştı.

(HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar