İbrahim Tatlıses: Tayyip Erdoğan için ölürüm

İbrahim Tatlıses: Tayyip Erdoğan için ölürüm
'AKP'ye destek' toplantısı yapan Tatlıses, 'Dünyanın gözü İstanbul’da, İstanbul’a kötü gözle bakan herkesin gözünü kör edelim' dedi.

İstanbul'da siyaset ve iş dünyasının isimler, İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses'in ev sahipliğinde '23 Haziran seçimlerinde AKP'ye deste' toplantısında buluştu.

Yemekli buluşmada gündem İstanbul seçimleriydi. Burada konuşan İbrahim Tatlıses, "Urfalı ciğerci Ahmet’nin oğluyum ötesi yok. Memleketim için ölürüm, Tayyip Erdoğan için ölürüm. Onun için buradayım. 15 Temmuz'da olmasaydı Başkan Tayyip, şimdi hepimiz olmuştuk hain" dedi.

Kağıthane Müftü Yardımcısı Mele İmran’ın duasıyla başlayan yemeğe; Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, AK Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AKP MKYK üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AKP Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, AKP 26. Dönem Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katıldı.

Zeynel Abidin Beyazgül, burada yaptığı konuşmada, "Sağ olsun Ahmet bey her bir Urfalıyı aradı ayrı ayrı davet etti. Burada İmparatordan bahsetmemek olmaz. Şanlıurfa’mızın tanıtımına çok önemli katkılarda bulunmuş, çok değerli bir isimdir kendisi. Yıllar önce 'Ayağında kundura' dedi ve o gün bugündür o ses durmadı" dedi.

İbrahim Tatlıses ise şunları söyledi:

"Urfalı ciğerci Ahmet’nin oğluyum ötesi yok. Memleketim için ölürüm, Tayyip Erdoğan için ölürüm. Onun için buradayım. Destek için buradayım. Oğluma bu organizasyonu yaptığı için teşekkür ediyorum. Bana göre İstanbul sadece İstanbul değil, dünyanın başkentidir. Gelin İstanbul’a kötü gözle bakan herkesin gözünü kör edelim. Bu seçimde desteğimizi başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi ve adayından yana kullanalım. 15 Temmuz'da olmasaydı Başkan Tayyip, şimdi hepimiz olmuştuk hain. Çünkü vefalı adam. Almanya'da en son yoğun bakımdan çıkıyorum, kulağıma telefon dayıyorlar, Başkan. Amerika'da telefon alıyorum, Başkan. Nerede arıyorsam Başkan, anamın cenazesinde Başkan, ne yapıyorsam Başkan. Mevlütlerde, ölülerde sıranın en başında, camilerde Kuran okuyan Başkan. Böyle bir adam yok. Gel de bu adamın peşinden gitme. Ben gidiyorum arkadaş, sözü olan varsa söylesin. Benim tarafım belli." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar