İlk konkordato kurşunu: Bacaklarından vuruldular

İlk konkordato kurşunu: Bacaklarından vuruldular
Soruşturma kapsamında yaralıların ifadesine başvuran polis, silahlı saldırganların peşine düştü.

İstanbul Avcılar'da ünlü bir gıda firmasının 3 yöneticisi, konkordato ilan eden firmadan alacaklarını tahsil etmek için gittikleri iş yerinde bacaklarından vuruldu. Yaralanan şirket yöneticileri kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre, ekonomideki kötü gidişatın ardından son iki aydır irili ufaklı onlarca firma ardı ardına konkordato ilan etmeye başladı. ‘İflas öncesi son hamle’ olarak bilinen bu konkordatolar, ilan eden şirketi olduğu kadar iş yaptığı birçok şirketi de maddi olarak derinden etkiliyor. Konkordato yüzünden ilk kavga ise  geçtiğimiz hafta İstanbul’da yaşandı.

KONKORDATO İLAN EDEN FİRMADAN PARALARINI İSTEDİLER

Ünlü bir firmanın üst düzey yetkilileri, konkardato ilan eden başka bir firmadan alacaklarını parayı konuşmak için görüşme talep etti. Talepleri olumlu karşılanınca İsmail Ö., Nusreddin Ö. ve Süleyman Ö. 30 Eylül Günü Firuzköy’de bulunan Çelikhan İş Merkezi’ne gitti. İş yerinde başlayan alacak verecek tartışması yerini kavgaya bıraktı.

SİLAHLAR ATEŞLENDİ

Silahların çekildiği kavgada Süleyman Ö., Nusreddin Ö. ve İsmail Ö. bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında yaralıların ifadesine başvuran polis, silahlı saldırganların peşine düştü.  Sürdürülen takipler sonucu Şahin Y., Recep Y., Adem Y. ve Hamit M. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adliyece serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar