İmamoğlu'na: VIP hayranı, mazbata meraklısı!

İmamoğlu'na: VIP hayranı, mazbata meraklısı!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP’nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek sandıktan Binali Yıldırım'In çıkacağını iddia etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da sivil toplum kuruşları ve meslek odaları temsilcileriyle bir araya geldi.

AKP'nin İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın yanında olduklarını söyleyen Bahçeli, "Mitilimizi soranlar ise durmasınlar mitil aramaya can havliyle devam etsinler. Yetmedi gündüz ellerine fenerle dolaşsınlar. Olur ya, belki mitili bulurlar. Eninde sonunda biz mevlamızı, onlar ise araya araya belasını bulacaklardır. Mitil İstanbul’dadır, onları fitilini ise Kandil ve Pensilvanya çoktan tutuşturmuştur. MHP’yi merak edenler gönüllere, sokaklara, evlere, vicdanlara baksınlar, yurdun ve İstanbul’un her köşesinde cesaretleri varsa bakmayı denesinler." dedi.

CHP’nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Bahçeli, "8 gün sonra devletin valisine küfreden, vatandaşa ‘Beyni sulanmış’ diyen, acemi aceleci, yabancıların acentesi olan şahıs kaybedecek, kardeşlik ve huzur kazanacaktır. 8 gün sonra mazbata meraklısı, unvan gaspçısı, tutarsızlığını daniskası, çarpıklığını siyasi ismi, VIP hayranı, israf derken özel uçaklarla gezen ne idüğü belirsiz aday değil, Sayın Binali Yıldırım Bey, Cumhur İttifakı açık ara farkla sandıktan çıkacaktır" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar