İmamoğlu'nun İstanbul adaylığı için Gürsel Tekin'den itiraz

İmamoğlu'nun İstanbul adaylığı için Gürsel Tekin'den itiraz
CHP'nin İstanbul adayının resmi olarak açıklanana kadar adaylık çalışmalarına devam edeceğini belirten Gürsel Tekin, 'Umut ederim ki 2014'de yapılan hata 2019'da yapılmaz' dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da evinde ziyaret ederek İstanbul için işaret ettiği Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken, İstanbul adaylığı için çalışan bir diğer isim Gürsel Tekin'den itiraz geldi.

Adaylık çalışmalarının resmi olarak aday açıklanana kadar devam edeceğini belirten tekin, "Umut ederim ki 2014'de yapılan hatanın aynısı 2019'da yapılmaz" dedi.

Gürsel Tekin’in, adaylığına parti yönetiminin mesafeli olması ve Ekrem İmamoğlu’nun adaylığının ön plana çıkması nedeniyle Kılıçdaroğlu’na 'kırgın olduğu' iddiaları da kulislerden yansıyan bilgilerden.

 

 

Twitter hesabından BBC Türkçe'nin kendisiyle yaptığı röportajla birlikte paylaştığı mesajında "Türkiye'nin kaderini etkileyecek, telafisi olmayan bir hata yapılmamalı" uyarısında bulunan Tekin,  "Biz İstanbul'u kazanabiliriz. Kazanmak için de yapılması gereken belli. Objektif verilere bakarız. Halka, örgütümüze, hatta kanaat önderlerine sorarız. Çıkan netice neyse onu yaparız. Türkiye'nin kaderini etkileyecek, telafisi olmayan bir hata yapılmamalı" dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 

Öne Çıkanlar