İmamoğlu ve Yavaş ulaşım sorunu teftişine çıktı

İmamoğlu ve Yavaş ulaşım sorunu teftişine çıktı
Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da tramvayda yolcuların şikayetlerini dinledi, Mansur Yavaş Ankara'da otobüs seferlerinin azaltılmasından dolayı halktan özür diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün yurttaşların toplu taşımayla ilgili sorunların tespit etmek için teftişe çıktı.

'Kalın kaşlı Atatürk' resmiyle gündeme gelen İstanbul Valiliği ziyaretinin ardından Kabataş-Bağcılar Tramvayına Gülhane durağından binen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, tramvaydaki yolcularla sohbet etti.

 

 

İMAMOĞLU: ANNELERE ÜCRETSİZ ULAŞIM HAKKINI İBB MECLİSİ'NE TAŞIYACAĞIZ

Ulaşım ile ilgili sorunları yerinde tespit etmenin çok önemli olduğunu söyleyen İmamoğlu, 4 yaşına kadar çocuğu olan annelere ücretsiz yolculuk hakkı verilmesi konusunun bu ay İBB Meclisi'nde gündeme taşınacağını ifade etti.

İmamoğlu, tramvaydaki yolcuların Taksim Meydanı’nın beton görüntüsünden şikayet etmesi üzerine "Taksim’in tümüyle ilgileneceğiz" yanıtını verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tramvayda yolcuların şikayetlerini dinledi.

Laleli durağında tramvaydan inen Ekrem İmamoğlu, buradan yürüyerek Saraçhane'deki İBB binasına gitti. İmamoğlu'nu gören İstanbullular, yol boyu sevgi gösterilerinde bulundu. 

MANSUR YAVAŞ, SAYILARI AZALTILAN RİNG OTOBÜSLERİ İÇİN ANKARALILAR'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Aynı saatlerde Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta Ankara’daki ring otobüs sefer sayılarının yetersizliği nedeniyle çoğalan şikayetler üzerine teftişdeydi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sayısı azaltılan otobüsler için Ankaralılar'dan özür diledi.

Ulaşım ile ilgili sorunları yerinde tespit eden Yavaş, ring otobüs duraklarına, 'Akşam saatlerinde ring otobüs sefer sayılarını arttırıyoruz. Geciken bu karar için vatandaşlarımızdan özür diliyoruz' yazılı pankartlar astırdı.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar