İnce'den Bahçeli'ye, Demirtaş cevabı: Aday olsan seni de ziyaret ederdim

İnce'den Bahçeli'ye, Demirtaş cevabı: Aday olsan seni de ziyaret ederdim
Muharrem İnce, Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret ettiği için kendisini eleştiren MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye cevap verdi.

ARTI GERÇEK- Geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde CHP'nin adayı olan Muharrem İnce, HDP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret ettiği için kendisini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye cevap verdi.

Bahçeli'nin "andımız ve resmi tabelalardan T.C. ibareleri kaldırıldığı halde Erdoğan'a desteğini sürdürdüğüne değinen İnce, "Patlıcanı yazın yersiniz de andımız ve tabelalardaki Türkiye Cumhuriyeti için hangi mevsimi bekliyorsunuz?" diye sordu.

Cumhurbaşkanlığına aday omlası durumunda Erdoğan'ı ziyaret ettiği gibi Bahçeli'yi de ziyaret edebileceğini ifade eden İnce "Siz de andımızı yasaklayan, tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti’ni kaldıran Erdoğan’a destekçi olmayıp Cumhurbaşkanı adayı olsaydınız sizi de ziyaret ederdim" dedi.

İnce, "Sayın Bahçeli bugün Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Edirne Cezaevi’ne yaptığım ziyareti diline dolamış. Ben seçimler öncesinde YSK tarafından adaylığı kabul ve ilan edilen tüm Cumhurbaşkanı adaylarını ziyaret ettim, ortağınız Erdoğan’ı da ziyaret ettim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar