İzmir Bayraklı'da bini aşkın AKP'li CHP'ye geçti

İzmir Bayraklı'da bini aşkın AKP'li CHP'ye geçti
İzmir’in Bayraklı ilçesinde AKP’ye üye 1249 kişi, partilerinden istifa ederek CHP’ye geçti.

Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi, Alpaslan, Cengizhan, Adalet, Çiçek, Fuat Edip Baksı, Muhittin Erener, Refik Şevket İnce, Soğukkuyu mahallelerinden toplam bin 249 AKP'li CHP'ye katıldı.

Katılımı dolayısıyla düzenlenen törene katılan yeni üyelere rozetleri CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal tarafından takıldı.

Bayraklı’da toplumun tüm kesimlerinin CHP çatısı altında birleştiğini ifade eden belediye başkan adayı Sandal, "Geçmişte tercihlerini AK Parti’den yana kullanan vatandaşlarımızın bugün bizimle birlikte olması büyük bir onur, bir şeref. Bundan sonra hep el ele kol kola omuz omuza hep birlikte olacağız" dedi. 

'KATILIM SİYASİ TRANSFER DEĞİL HALKIN BULUŞMASI'

Geçtiğimiz hafta da AKP’den 800, MHP’den 150 yurttaşın daha CHP’ye katıldığını hatırlatan Sandal, Bayraklı’da kimseyi ötekileştirmeden toplumun tüm kesimlerini kucakladıklarını söyledi.

bayraklı'da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 2014 adayı İsmail Sarı’yı, 2009 ve 2014 MHP Bayraklı Adayı Mehmet Toptaş’ı da partilerine davet edip, meclis üyesi listelerine aldıklarını belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal, katılımı siyasi transfer olarak değil, halkın buluşması olarak nitelendirdi.

Katılımları organize eden CHP Meclis Üyesi adayı İsmail Sarı da üyelerin AKP’den istifa dilekçelerini ilçe seçim kuruluna sunduklarını açıkladı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar