KADEM'den CHP'li belediyelere LGBTİ+ tepkisi: Sapkın yönelimler meşrulaştırılıyor

KADEM'den CHP'li belediyelere LGBTİ+ tepkisi: Sapkın yönelimler meşrulaştırılıyor
AKP’ye yakın KADEM’den LGBTİ+ Onur Haftasına destek mesajları paylaşan CHP’li belediyeleri cinsiyetçi ifadelerle hedef aldı.

ARTI GERÇEK-Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın da yönetiminde olduğu AKP’ye yakın Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 27’nci İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası destek mesajları paylaşan CHP’li belediyeleri hedef gösterdi.

KADEM’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, LGBTİ+’lara ilişkin "sapkın eğilimler" şeklinde cinsiyetçi ifadeler kullanıldı.

Onur Haftası kapsamında yurt genelindeki CHP’li belediyelerden yapılan destek açıklamalarını "Neslin devamına, toplumun inanç ve değerlerine saldırı" olarak niteleyen KADEM açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyada, CHP belediyeleri tarafından eşcinselliği öven ve meşrulaştıran mesajlar yayınlanmaya başladı. Tek bir elden hazırlandığı ve planlı bir işaretle başlatıldığı fark edilen bu eylemler kabul edilemez.

Eşcinsellik övgüsü, varoluş gerçekliği dışındaki sapkın yönelimlerin meşrulaştırılması demektir. Dolayısıyla söz konusu paylaşımlar, neslin devamına, toplumun inanç ve değerlerine saldırmaktadır.

KADEM olarak, milli ve manevi değerlerimizin referansıyla; sağlıklı nesillerin korunması konusunda hassasiyetle çabalıyoruz. Aileyi tehdit eden her türlü fikir ve oluşuma karşı mücadele edeceğiz."

NE OLMUŞTU?

Onur Haftası kapsamında yurt genelindeki CHP’li belediyelerden "Nefret kaybedecek, Sevgi kazanacak" şeklinde destek paylaşımları yapılmıştı.

O paylaşımlardan birkaçı şöyle:

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar