Kadın kılığında kaçmaya çalışan çete lideri ölü bulundu

Kadın kılığında kaçmaya çalışan çete lideri ölü bulundu
Brezilya'da kendi kızının kılığına girerek hapishaneden kaçmaya çalışırken yakalanan mahkum ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Brezilya'da hapishaneden kızının kılığında kaçmaya çalışırken yakalanan çete liderinin Silva'nın intihar ettiği değerlendiriliyor.

Hapishaneden kadın kılığında kaçmaya çalışan Brezilyalı çete lideri Clauvino da Silva, yakalandıktan dört gün sonra hapishane odasında ölü bulundu. Rio de Janeiro’da gardiyanların yakaladığı 42 yaşındaki uyuşturucu baronunun hapishanesindeki odasında asılı halde bulunduğu belirtildi.

Hapishane yetkilileri Silva’nın ölümüyle ilgili, "Mahkumun çarşafla kendini astığı anlaşılıyor" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bangu Hapishanesi’nden kadın kılığından firar etmeye çalışan Clauvino da Silva, gardiyanların şüphesi üzerine yakalanmış, idare yakalanma sorası görüntüleri yayınlamıştı. Gardiyanların mahkumdan peruğunu, kıyafetlerini ve maskesini çıkarmasını istediği görülüyordu. 

Clauvino da Silva, Rio de Janeiro eyaletindeki uyuşturucu trafiğini yöneten en güçlü suç örgütlerinden ‘Kırmızı Komut’un lider kadrosunda bulunuyordu. (NTV)

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar