Kılıçdaroğlu: Dualarımız, can kaybının daha fazla artmaması için

Kılıçdaroğlu: Dualarımız, can kaybının daha fazla artmaması için
Kılıçdaroğlu deprem nedeniyle Elazığ Valisi ile görüştü. HDP'den yapılan açıklamada ise, 'Halkımıza acil dayanışma çağrısı yapıyor ve heyetlerimizi oluşturuyoruz' denildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile telefonda görüştü.

Vali Kaldırım’dan bilgi alan Kılıçdaroğlu, Elazığlılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’la da görüşen Kılıçdaroğlu, ayrıca Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı, yürütülen çalışmalara destek verilmesi için görevlendirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter’dan yaptığı açıklamada ise, "Elazığ'da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, can kaybının daha fazla artmaması için" dedi. 

HDP DAYANIŞMA ÇAĞRISI YAPTI

HDP Genel Merkez’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada ise, "Elazığ'da yaşanan ve pek çok ilde hissedilen 6.8 şiddetindeki depremden dolayı bütün halkımıza büyük geçmiş olsun diliyoruz. Yetkilileri derhal harekete geçmeye ve gerekli tedbirleri almaya çağırıyoruz. Halkımıza acil dayanışma çağrısı yapıyor ve heyetlerimizi oluşturuyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar