Kılıçdaroğlu, Muğla ilçe aday adaylarıyla buluştu

Kılıçdaroğlu, Muğla ilçe aday adaylarıyla buluştu
Hafta içinde yapılacak toplantıyla adaylar konusunda kesin karar vermeye hazırlanan CHP'de, Genel Başkan Kılıçdaroğlu Muğla'nın ilçe adaylarıyla bir araya geldi.

ARTI GERÇEK - Yerel Seçimlere sayılı günler kala, birçok ilin adaylarını belirlemek için birtoplantı yapmaya hazırlanan CHP'de Pazar günü mesaisi yaşandı.

Muğla’da büyükşehir adayını belirleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ilçe belediye başkan adayları için görüşmelere başladı.

TOPLANTIDA İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI

Bodrum Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerle CHP Genel Merkezi’ndeki makanmında görüşen Kılıçdaroğlu, "İlk kez böyle bir toplantı yapıyorum. Çünkü Büyükşehirde Osman Gürün, Bodrum’da Mehmet Kocadon, Marmaris’de ise Ali Acar ile yola devam etmek istiyoruz" dedi.

BÜYÜKŞEHİR ADAYI İÇİN ANLAYIŞ İSTEDİ

Muğla büyükşehir adayı Osman Gürün için "Geçmişte bazı sorunlar yaşanmış olabilir ama Muğla’da partimizin yararı için böyle bir karar verdik" ifadeleri kullanan Kılıçdaroğlu, toplantıya katılan adaylara, "Bu karar sizi üzebilir, kırılabilirsiniz ama ülkemiz için hepinizin bunu anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum" dedi.

CHP Genel Merkezi'nden alınan kulis bilgilerine göre, toplantıya katılan Bodrum Belediye Başkan adayları, karara saygı duyduklarını belirtseler de, İYİ Parti’den adaylık başvurusunda bulunan Mehmet Tosun’un aday olması halinde sorun yaşanacağını söylediler.

ADAYLAR, PM TOPLANTISINDAN SONRA AÇIKLANACAK

Yine kulis bilgilerine göre, 18 Aralık Salı günü yapılacak PM toplantısında Bodrum’da Mehmet Kocadon, Marmaris’de ise Ali Acar yeniden belediye başkanı olarak ilan edilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birkaç gün önce Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile buluşarak, yola Bodrum adaylığı ile devam etmesini istemiş, durum değerlendirmesi yapan Kocadon, bu teklifi kabul etmişti.

Öne Çıkanlar