Komünist Başkan: Artık söylemeye utanır oldum

Komünist Başkan: Artık söylemeye utanır oldum
Ovacık Belediye Başkanı Maçoğlu: 'TEDAŞ'a 2 yıldır yazılar yazdım, defalarca söyledim ama yapmadılar. Artık söylemeye utanır oldum.'

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetler, projeler ve belediyecilik anlayışıyla Türkiye'nin en çok ilgi çeken belediye başkanlarından olan ve 'Komünist Başkan' olarak tanınan Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, görme engelliler için yaptırdıkları sarı çizgilere denk gelen 20 elektrik direğini 2 yıldır 2 metre geriye aldıramadığını söyledi. Maçoğlu, "TEDAŞ'a 2 yıldır yazılar yazdım, defalarca söyledim ama bir türlü yapmadılar. Artık yazmaya, söylemeye utanır oldum" dedi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Fatih Mehmet Maçoğlu, "Her gittiğim yerde, o belediyenin çalışmalarına bakıyorum. Mesela kaldırımlarda sarı çizgileri görmüştüm. Aynısını ilçemize yaptırdım. Gelin görün ki onlar başımıza dert oldu. Sarı çizgiler bazen elektrik direğinin ortasına denk geliyor. Direklerin 2 metre geriye çekilmesi gerek. 20 direği iki metre geriye çektirmek için TEDAŞ'a 2 yıldır yazılar yazdım, defalarca söyledim ama bir türlü yapmadılar. Artık yazmaya, söylemeye utanır oldum" dedi.

 

Öne Çıkanlar