Lucescu: Yeniden kulüp çalıştırmak istiyorum

Lucescu: Yeniden kulüp çalıştırmak istiyorum
Lucescu geçen hafta Türkiye A Milli Takımı'yla yollarını ayırmıştı.

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, İtalya'da yayım yapan La Gazzetta dello Sport gazetesine geniş bir söyleşi verdi. Geçen hafta Türkiye ile yollarını ayıran 73 yaşındaki Rumen hoca, kariyerinin bundan sonraki bölümüyle ilgili olarak dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Yeniden bir kulüp takımı çalıştırmak istediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Her gün çalışmayı seviyorum. Benim için önemli olan, Brescia ve Shakhtar Donetsk'te yaptığım gibi genç oyuncuları yetiştirmek. Biliyorsunuz, 30'lu yaşlardaki oyuncular tutucu oluyor" şeklinde konuştu.

Lucescu, Türkiye'nin genç oyuncularından da bahsederken "Bunlardan biri Merih Demiral. 20 yaşında Sassuolo'nun yolunu tuttu. Fizikli. Stuttgart'tan Ozan Kabak var. Bursaspor'dan Burak Kapacak var. Savunma konusunda Türkiye'nin önü açık. Trabzonspor orta sahasında Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür var. Çok gençler ve düzenli 11 oynuyorlar. İstanbul'da her zaman önemli yetenekler bulunuyor. Bu jenerasyon çok iyi. Ama tekrar söylüyorum, forma giymek için fırsat bulmalılar" diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)

Öne Çıkanlar