Bebek maması çaldığı için gözaltına alınması tepki çekti

Bebek maması çaldığı için gözaltına alınması tepki çekti
Diyarbakır'da yaşanan olayda market çalışanlarının ihbarıyla söz konusu kişi gözaltına alındı. Haberin yayılması üzerine çok sayıda kişi yardım etmek istediklerini belirten tweet'ler attı.

Diyarbakır’da girdiği marketten reyonda aldığı bebek mamasını, montunun içine gizleyip çalmaya çalışırken kasiyer ve güvenlik kamerasına yakalanan kişi gözaltına alındı.

Olay, İskanevleri semtinde bulunan markette meydana geldi. Markete müşteri olarak giren ismi öğrenilemeyen kişi, reyondaki bebek mamasını alıp montunun içine sakladı. Marketten ayrılmak isteyen şüphelinin hırsızlık yaptığını fark eden kasiyer, montuna sakladığı bebek mamasını istedi. Market çalışanlarıyla bir süre boğuşan şüpheli, ihbarla gelen polisler tarafından gözaltına alındı.  O anlarda aşananlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin sosyal medyada yayılması üzerine çok sayıda kullanıcı söz konusu kişiye yardım etmek istediklerini belirten tweet'ler attı.

Bazı kullanıcılar bebek maması çalan bir kişiyi market çalışanlarının polisi arayarak gözaltına aldırmasına tepki gösterdi.

Bazı kullanıcılar da iktidarı eleştirerek çocuğuna mama alamayacak durumda olanlar için devletin sorumluluk üslenmesi gerektiğini ifade etti: 

 

(DHA/HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar