Mansur Yavaş hakkında soruşturma açıldı

Mansur Yavaş hakkında soruşturma açıldı
Yavaş hakkında 'suçu yetkili makamlara bildirmemek' suçlamasıyla soruşturma açıldı. A Haber soruşturma gerekçesini 'müstehcen görüntü bulundurmak' diye servis etti.

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş hakkında 'suçu yetkili makamlara bildirmemek' suçlamasıyla TCK 278. maddeye dayanarak soruşturma açıldığı kaydedildi. 

ERDOĞAN 'BEDELİNİ ÖDEYECEK' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün akşam katıldığı canlı yayında Yavaş'ın seçime böyle girebilse dahi seçimden sonra çok ciddi bir bedeli ödeyeceğini belirterek, Ankaralıları da bedel  ödeme durumuna düşüreceğini söylemişti:

"Bu belgelerin ortaya çıkması, yargının Sayın Yavaş’la ilgili vermiş olduğu karar kenara konulacak bir şey değil. Bu seçime böyle girebilse dahi seçimden sonra bunlar milletin önüne gelecek, milletin önüne geldiği zaman burada çok ciddi bir bedeli kendisi ödeyeceği gibi Ankaralı hemşehrilimize de ödetme durumuna düşürür." 

Yandaş A Haber kanalı, Mansur Yavaş'a başlatılan soruşturmayı "müstehcen görüntü bulundurmak" şeklinde servis ederek skandal bir habere daha imza attı. (HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar