Metrobüslerde 'klima' tartışmaları: CHP kazandı diye pasif direniş mi yapıyorsunuz?

Metrobüslerde 'klima' tartışmaları: CHP kazandı diye pasif direniş mi yapıyorsunuz?
İstanbul'da metrobüs şoförüyle yolcular arasında çalıştırılmayan klimalar nedeniyle sık sık tartışmalar yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından belediye, İSKİ, İETT ve metrobüs hizmetlerinde yaşanan aksaklıklara İstanbullular değişik biçimlerde tepki gösteriyor.

Sokaklarda patlayan kanalizasyon borularının tamir edilemediği Sarıyer'in Şenevler Mahallesi'nde halk seçimleri CHP kazandı diye AKP'li belediye görevlileri mahalleyi cezalandırıyor şikayetiyle belediyeye başvurdu. Başvurunun ardından sorun ertesi gün çözüldü.

İETT otobüsleri, metro ve metrobüslerde klimaların talep edilmesine rağmen açılmamasına İstanbul'un bir çok semtinden tepkiler yükseliyor.

'CHP KAZANDI DİYE PASİF DİRENİŞ YAPIYORLAR' İDDİASI

En son bu sabah Beylikdüzü durağından metrobüse binenler, azına kadar dolu araçta klimanın çalıştırılmamasına tepki gösterdi.

Metrobüs şoföründen defalarca klimayı açması için seslenen yolculara rağmen klimayı açmayan şoföre yolcuların tamamı tepki gösterdi

 tepkilerin çoğalması üzerine sadece havalandırmayı açan metrobüs şoförüne yolculardan bazıları, "Neden klimayı açmıyorsun. Seçimleri CHP kazandı diye pasif direniş mi yapıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar