Bahçeli'ye kötü haber: MHP'den istifa edip topluca İYİ Parti'ye geçtiler

Bahçeli'ye kötü haber: MHP'den istifa edip topluca İYİ Parti'ye geçtiler
İYİ Parti, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde toplu üye kaydı gerçekleştirirken MHP'den istifa eden 55 kişi İYİ Parti'ye geçti.

Yerel seçimlere sayılı günler muhalefete karşı ktuplaştırıcı üslubunu daha da sertleştiren MHP'ye Kocaeli'li MHP'lilerden kötü haber geldi.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde toplu üye kaydı gerçekleştirken İYİ Parti’ye katılan 120 kişiden 55’inin MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçtiği öğrenildi.

Rozet takma törenine, partililerin ve yeni üyelerin yanı sıra İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan ve İYİ Parti Büyükşehir Adayı Serdar Kaman ve İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy da katıldı.

Millet İttifakı açısından seçimlerin başarıyla geçmesini temenni ettiğini söyleyen İl Başkanı Serdar Kaman, "40 gündür sahadayız, iyi noktaya geldik. Umuyorum ki 31 Mart akşamı da hem ilçelerimizde hem de Büyükşehir’de iyi bir netice alarak, millet ittifakının gücünü gösteririz" dedi.

İYİ Parti Karamürsel’de CHP ile ittifak sadece aday noktasında sağlandı. CHP’nin adayı Ahmet Çalık’ı destekleme kararı alan İYİ Parti, meclis üyesi adayları için kendi listesini çıkardı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar