'MHP’li başkan kendisine oy vermeyen pazar esnafına tezgah vermedi'

'MHP’li başkan kendisine oy vermeyen pazar esnafına tezgah vermedi'
İlçe pazarında daha önce pazarcılara tahsis edilen tezgahlar iptal edildi. Belediye Başkanı Necati Selçuk iptalin tezgah tahsis ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle gerçekleştiğini söyledi.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde tekrar belediye başkanı seçilen MHP’li Necati Selçuk’un, kendisine oy vermeyen yurttaşlara pazarda tezgah vermediği belitrildi.

Edinilen bilgiye göre ilçe pazarında daha önce bir grup pazarcıya tahsis edilen tezgahlar iptal edildi. Başkan Necati Selçuk ise iptalin tezgah tahsis ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle gerçekleştiğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Miletvekili Tuncay Özkan Twitter hesabından, "Dün AKP'li Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı "Bana oy vermeyene hizmet yok" diyordu. Bugün de Sarıgöl'de MHP’li Belediye Başkanı Necati Selçuk, kendisine oy vermeye pazarda tezgah vermedi! Pazarcılar durumu domateslerini dökerek tepki gösterdi!" bilgisini verdi. 

Özkan'ın paylaştığı videoda, kendisine pazar yeri verilmediği belirtilen bir esnafın Selçuk’a tepki göstererek getirdiği domatesleri yola döktüğü görülüyor. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar