MHP'li vekilden Arınç'a: Biri bunu sustursun

MHP'li vekilden Arınç'a: Biri bunu sustursun
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bülent Arınç için 'Biri bunu sustursun' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın Cumhur İttifakı'nın MHP’li Manisa adayı için sarf ettiği "3 dönemi dolacak, o da gitsin İzmir'e büyükşehir belediye başkan adayı olsun. Manisa'dan çeksin ayağını artık" sözlerine tepki gösterdi.

Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bülent Arınç, MHP düşmanlığına devam ediyor. Arkadaş ben bir laf etsem, ittifak çatladı diyorlar. Adam her fırsatta, BEKA yoktur, MHP Manisa adayına giydirme, Cumhur İttifakı seçim stratejisini beğenmeme, ne ararsan var. Ben Cumhur İttifakı diyorum inadına. Lakin biri bunu sustursun."

 

 

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Manisa Yunus Emre ilçesinde Çamlık Kültür ve Taziye Evi açılışına katılan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Cengiz Ergün’ün düne kadar AKP’li belediye başkanı Mehmet Çerçi’ye ‘arkasını döndüğünü’ söyleyerek, "Eh 5 yıl sonra Allah ömür verirse Çerçi mi gider büyükşehre, başkası mı kalır onu göreceğiz" demişti. AKP’li Çerçi’nin büyükşehir adaylığını gönlünden geçirdiğini söyleyen Arınç, "Bu kadar hizmete bu yakışır kardeşim. Onun da (MHP’li Ergün) 3 dönemi dolacak, o da gitsin İzmir’e büyükşehir belediye başkan adayı olsun. Manisa’dan çeksin ayağını artık" ifadelerini kullanmıştı. (POLİTİKA SERVİSİ)

İLGİLİ HABER: ARINÇ KONUŞTU, MHP'LİLER SALONU TERK ETTİ

Öne Çıkanlar