Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı gazeteciyi darp etti

Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı gazeteciyi darp etti
Gazeteci Metin Işık, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ aleyhine yazdığı yazı nedeniyle darp edildiğini öne sürdü.

ARTI GERÇEK -Iğdır Haber gazetesinin sahibi gazeteci Metin Işık, MHP Milletvekili Yaşar Karadağ hakkında eleştirel yazı nedeniyle Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Mutluhan Kaşkar tarafından darp ediliğini söyledi. 

Iğdır Şehit Bülent Yurtseven Polis Amirliği'ne giderek Mutluhan Kaşkar hakkında "Kasten yaralama ve tehdit" iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Işık, ayrıca darp raporu da aldı.

Metin Işık, polis merkezinde verdiği ifadede darp olayının nasıl yaşandığını şöyle anlattı: "Ben bugün (27 11 2019) saat 17.20 sıralarında Hacı Yusuf Hacer Camiiden çıktım ve caminin önündeki bisikletime bineceğim sıradadır Ülkü Ocakları Başkanı olarak kendisini bildiğim ve tanıdığım Mutluhan Kaşkar isimli şahıs ve beraberindeki birkaç şahıs ellerindeki sopalarla bana vurmaya başladılar. Ben kendimi muhafaza etmek ve onları uzaklaştırmak amacıyla bir sefer vuldum. Diğer şahıslara vurmadım. Mutluhan bana vururken "vurun öldürün bunu" diyerek bana tehditte bulundu. Daha sonra da oradan kaçarak uzaklaştılar. Mutluhan'ın yanındaki şahısları tanımıyorum, görsem tanımam. Benim bu şahıslarla herhangi bir husumetim yoktur. Ben Iğdır Haber gazetesinin sahibiyim. Bir milletvekili ile ilgili internet üzerinden eleştirel bir haber yapmıştım. Bununla ilgili de Mutluhan Kaşkar benim ile ilgili tehdit içerikli bir yazı yazmış. tehdit içerikli yazdığı yazının ekran görüntüsünü aldım ve kendi rızam ile polis merkezine teslim ediyorum. Bugün beni darp etmesinin sebebi de yapmış olduğum eleştiri ile ilgilidir, beni darp ve eden tehdit eden Mutluhan Kaçkar ve yanındaki tanımadığım şahıslardan davacı ve şikayetçiyim." 

Metin Işık'ın darp ediliğine dair görüntüler:

 

 

gds

Öne Çıkanlar