MHP'nin hedef gösterdiği gazeteci Ahmet Takan saldırıya uğradı

MHP'nin hedef gösterdiği gazeteci Ahmet Takan saldırıya uğradı
MHP hakkındaki yazısıyla tepki alan Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı. Takan’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Son dönemde gazetecilere yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. 'Devlet Bahçeli, Aralık ayı sonunda Genel Başkanlığı bırakacak, aktif siyaseti terk edecek. MHP’nin başına yeni bir isim gelecek' yazısıyla MHP’nin sert tepkisiyle hedef haline gelen Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı. 

 

 

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıyı Türktime yazarı Talat Atilla, Twitter hesabından duyurdu. Atilla 'Korkusuz yazarı Ahmet takan az önce evinin önünde saldırıya uğradı. Takan'ın telefonunu da parçalayan saldırganlar kaçtı. Takan, hastaneye kaldırıldı' dedi.

'GAZETECİ OLARAK DOĞRU BİLDİKLERİMİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM'

Saldırının ardından ilk açıklamayı kaldırıldığı hastanede yapan gazeteci Ahmet Takan, "Yıllardır tehdit alıyordum. Ancak bu tehditler şimdiye kadar fiili bir saldırıya dönüşmemişti. Beyzbol sopalı saldırgan aniden üzerine geldi, fark edip geriye doğru hamle yaptım, sopa çantama, sırtıma ve belime geldi. Gazeteci olarak doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim" dedi.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar