Necdet Gökçınar'ın oğlu askerdeyken Borsa İstanbul'daki işinden çıkarıldı

Necdet Gökçınar'ın oğlu askerdeyken Borsa İstanbul'daki işinden çıkarıldı
Olayı Artı Gerçek'e anlatan Saadet Partisi kaynakları, 'siyasi bir karar' dedi.

Fatma YÖRÜR


ARTI GERÇEK-31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı olan Necdet Gökçınar'ın oğlu Borsa İstanbul'daki işinden çıkarıldı. 

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada "Son zamanlarda Saadet Partisi mensuplarına çeşitli kurumlarda uygulanan mobing ve işten çıkarma aralıksız devam ediyor" denildi. Bu sürecin 31 Mart seçimlerinden bu yana devam ettiği belirtilerek şöyle dendi:

"Son olarak Saadet Partisi İBB Adayı Necdet Gökçınar’ın Borsa İstanbul da uzman yardımcısı olarak çalışan oğlunun işine askerlik görevinden döndüğü 24 Nisan 2019 tarihi itibariyle son verilmiştir. Alınan bu kararın siyasi olduğu aşikardır. Bu ve buna benzer kararların hiçbiri Saadet Partilileri inandıkları yoldan geri çeviremeyecektir." 

Artı Gerçek'e bilgi veren Saadet Partisi kaynakları, yaklaşık üç yıldır Borsa istanbul'da çalışan ve sene başında performans değerlendirmede yöneticilerinin pozitif notunu alan Gökçınar'ın oğluna, askerdeyken işten çıkarma yazısı yazıldığı belirtildi. Kurum içi bazı kişilerin müdahalesiyle yazının asker dönüşü tebliğ edildiği bildirildi.

Kurum yetkililerinin "Biz senden memnunuz ama talimat var" dediği öğrenildi. 

Öne Çıkanlar