Nihat Doğan'ın Beyaz TV'deki 'yorumculuğu' bitti

Nihat Doğan'ın Beyaz TV'deki 'yorumculuğu' bitti
11-17 yaşındaki kız çocuklarını evinde alıkoyma iddiasından sonra Beyaz TV yönetimi, sabahları magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan'ın işine son verdi.

Beyaz TV yönetimi, 11-17 yaşındaki kız çocuklarını evinde alıkoyduğu iddia edilen türkücü Nihat Doğan'ın işine son verdi.

Nihat Doğan, kız çocuklarını alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınmış, ifade verdikten sonra da serbest bırakılmıştı. Doğan ise gözaltına alımadığını sadece ifadeye çağrıldığını söylemişti.

Doğan, hafta içi her sabah Ece Erken ve Bircan Bali ile birlikte "Söylemezsem Olmaz" magazin programında yorumculuk yapıyordu.

NİHAT DOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Nihat Doğan sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Basında aleyhimize başlatılan karalama haberler ve amacı belli olmayan saldırılara karşı herhangi bir yanlış anlaşılmanın oluşmaması ve haklarımızın daha çok zayi edilmemesi ve bireyi olduğum beyaz tv ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm." dedi. (HABER MERKEZİ) 

İLGİLİ HABER: 'BENİ YOK EDERLERSE DİĞER DİRENİŞ HATLARINI YOK ETMEK KOLAYDIR'

Öne Çıkanlar