NTV’den ayrılan Oğuz Haksever’e Fatih Portakal’dan tavsiye

NTV’den ayrılan Oğuz Haksever’e Fatih Portakal’dan tavsiye
Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili 'gafa' imza attıktan sonra ortadan kaybolan NTV spikeri Oğuz Haksever’le ilgili paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a yönelik (Yassıada) gaflarıyla gündem olan deneyimli televizyoncu, NTV spikeri Oğuz Haksever, emekliye ayrıldığını kaleme aldığı bir veda mektubuyla duyurmuştu.

 

Oğuz Haksever'in NTV'ye veda etmek zorunda bırakılmasının ardından Fox TV Anchorman'i Fatih Portakal, Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Güle güle Oğuz abi. Umarım mesleki yaşantınızın belki şimdilik olan bu son bölümünü sorgulayıp, kendi adınıza dersler çıkarabilirsiniz. İlerisi için iyi olabilir. Ne dersiniz?" dedi.

'NERESİ YASLI ADA BE CANINA OKUMUŞSUN'

Oğuz Haksever'in Mayıs ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yassıada ziyareti ve oradaki açıklamalarının ekrana geldiği sırada, mikrofonunun açık kaldığının farkında olmadan "Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun..." dediği duyulmuştu.

'BASİRETİMİN BAĞLANDIĞI BİR ÖZÜRLÜK OLAYIM VARSA BENİ AFFETMELERİNİ DİLİYORUM'

Oğuz Haksever, 19 yıldır çalıştığı NTV'den ayrılırken kaleme aldığı 'veda mektubu'nda şu satırlara yer verdi:

"Değerli arkadaşlarım; kardeşlerim, dostlarım,

19 yıl 7 aylık hikayenin dopdolu, kahramanları için hep güzel duygularla bezeli; içe yazılmış, görünmez sayfalarından sonra boşluk başlıyor.

Hep birlikte kıvanç duyduğumuz, duyacağımız yayınlar yaptık. İçimde bu kurumdan gelip geçmiş, gelmiş ve yola devam eden hiç kimse için kendi özelimde bir olumsuzluk bulmuyorum.

Gerçekten...

İyi duygularımı yazmak için çok sayıda tuşa basabilirim. Ama yukarıdaki ve aşağıdaki harflerin, karakterlerin her bir zerresine sizler için iyi duygularımı; sağlık, mutluluk, başarı dileklerimi yüklediğimi, iliştirdiğimi bilmenizi rica ediyorum.

'MESLEK HAYATIMIN YARISINA EŞLİĞİNİZ VE KATKINIZ İÇİN ŞÜKRAN DUYUYORUM'

Hayatımın çok önemli bir bölümüne; üçte birine, meslek hayatımın yarısına eşliğiniz ve katkınız için şükran duyuyorum. Aranızda bilenler var. Kırdığımı düşündüğüm yoldaşlarımdan kısa sürede özür dilemişimdir. Basiretimin bağlandığı bir özürlük olayım varsa beni affetmelerini diliyorum."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar