Nusaybin Belediyesi tüm kültür etkinliklerini iptal edip kriz masası oluşturdu

Nusaybin Belediyesi tüm kültür etkinliklerini iptal edip kriz masası oluşturdu
HDP'li Nusaybin Belediyesi kentteki tüm kültür etkinliklerini iptal edip, harekattan etkilenen kentte yaşanan olumsuzluklara karşı kriz masası oluşturdu.

ARTI GERÇEK-Suriye'nin kuzey ve doğusundaki hatta yer alan Mardin'in Nusaybin ilçesinde yapılması planlanan tüm konser ve kültürel etkinlikler iptal edildi. 

HDP'li Nusaybin Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz kültür sanat günleri kapsamında yapılması planlanan konser ve tüm kültürel programları iptal etmiştir. Ayrıca bu hafta oynanması gereken Nusaybin Belediyespor ve Gençlerbirliği maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

BELEDİYE KRİZ MASASI OLUŞTURDU

Belediye, öte yandan harekat nedeniyle şiddetli patlamaların yaşanması nedeniyle kriz masası oluşturdu.
Nusaybin Belediyesi'nin oluşturulan kriz masasına dair açıklaması şöyle:

"Suriye’ye gerçekleştirilen operasyonlarla birlikte kentimizde şiddetli patlamalar gerçekleşmektedir. Yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı Belediye yönetimimiz kriz masası oluşturdu. Bu kapsamda Eş Başkanlarımız Av.Semire Nergiz, Ferhat Kut, meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimiz Belediyemize ait araç bakım ve onarım atölyesinde halkımıza destek adına görev yapacaktır. Halkımız tarafından gelen istek ve şikâyetlere hızlıca dönüş yapılacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar