Nusaybin'de hayatını kaybeden 9 kişi defnedildi: Erdoğan, sarayın yıkılsın

Nusaybin'de hayatını kaybeden 9 kişi defnedildi: Erdoğan, sarayın yıkılsın
Cenazede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a tepki vardı.

Mardin Nusaybin'de dün yaşanan patlamada yaşamını yitiren 9 kişi bugün sabahın erken saatlerinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Babasını kaybeden bir kadın, "Erdoğan biz senin sarayını mı yıktık! Ne yaptık, Erdoğan! Sarayın yıkılsın" sözleriyle tepki gösterdi.

Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Yeni Turan Mahallesi’nde dün havan mermilerinden kaynaklı yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 9’a yükseldi. Hayatını kaybedenlerden Hasan Muhammed, Orhan Doğan, Adnan Doğan, Hüseyin Çakır, Mehmet Şirin Demir ve Ahmet Delen Kışla Mahallesi’nde bulunan Hececa (Hacılar) Mezarlığı’nda defnedildi. Hayatını kaybeden Naif Sincar, Dara Ali ve Aytekin Eroğlu ise sabahın erken saatlerinde Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Morris Mezarlığı’nda defnedildi. 
 
'SARAYIN YIKILSIN'
 
Acının hakim olduğu cenaze törenlerine yüzlerce kişi katıldı. Okunan duaların ardından cenazeler yan yana defnedildi. Ağıtların bir an olsun dinmediği cenaze töreninde babasını kaybeden bir kadın, "Erdoğan biz senin sarayını mı yıktık ne yaptık Erdoğan! Sarayın yıkılsın"  diye tepkisini gösterdi. 
 
Yakınlarını kaybeden aileler, taziyelerini belediyeye bağlı taziye evinde kabul edecek.(Mezopotamya Ajansı)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar