'Olay' ve 'Susamam' rap şarkıları gündem oldu

'Olay' ve 'Susamam' rap şarkıları gündem oldu
İki şarkı ve klipleri Twitter gündeminin de birinci sıralarında.

Dün gece saatlerinde Ezhel ve Şanışer ile birlikte Deniz Tekin, Sokrat St, Fuat, Ados, Sehabe, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Ozbi, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel, Kamufle'nin söylediği yeni rap şarkısı YouTube'ta yayınlandıktan sonra gündem oldu.

Rapçilerin bir gün arayla yayınladığı iki şarkı sosyal medyada gündemin birinci sırasında.

Dün 00:00’da Ezhel "Olay" isimli son şarkısını yayınladı. Dün de Şanışer’in öncülüğünde sanatçılar Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle ile birlikte seslendirdiği "Susamam" adlı şarkı Youtube’dan paylaşıldı.

OLAY

Ezhel, ‘Olay’da politik mesajlara yer verdi. Şarkısında, "Biz kimiz nereden geldik her insan kafa yorar, aslında bütün olay euro lira ve dolar" diyen Ezhel, Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı krizleri işliyor.

SUSAMAM

Susamam şarkısında ise her sanatçı, farklı toplumsal problemlere değindi.

Şarkıda, hashtag'ler halinde, şiddet, kadın cinayetleri, hayvan hakları ve eğitim gibi bir çok politik konuya değinilmesi büyük beğeni topladı. ‘Susamam’ Twitter trend listesine girdi.

İki şarkı ve klipleri Twitter gündeminin de birinci sıralarında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar