Oscar'dan 50 bin dolarlık ödül

Oscar'dan 50 bin dolarlık ödül
91. Oscar canlı yayın esnasında ABC kanalının 'Resmi Oscar Oyunu'na katılan seyircilere 50 bin dolarlık büyük ödül vaat edildi.

24 Şubat’ı 25 Şubat’a bağlayan gece yapılan tören esnasında canlı olarak oyun oynanacak. ABC’nin "Resmi Oscar Oyunu" olarak adlandırdığı interaktif oyunda, her bir kategoride ödül kazananların tahmin edilmesi, sorulara yanıt verilmesi ve canlı olarak yapılan ankete katılmak gerekiyor. Tahminlerde ve soruların yanıtlarında doğru tercihleri işaretleyenler arasından rastgele seçilen bir kişi 50 bin dolarlık büyük ödülün sahibi olacak.

NTV'nin haberine göre bu hareketin her geçen yıl Oscar törenlerine azalan seyirci ilgisini canlı tutmak için yapıldığı tahmin ediliyor. Geçen yıl Jimmy Kimmel’in sunduğu törenin reytingi önceki yıla göre yüzde 19 azalmıştı. The Shape of Water’ın En İyi Film seçildiği 90. Oscar Ödülleri ortalama 26,5 milyon kişi tarafından seyredilmişti. Önceki yıl yine Jimmy Kimmel’in sunduğu 89. Oscar Ödül Töreni 32,9 milyon izlenme almıştı. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar