Özel güvenlikten otopark dayağı!

Özel güvenlikten otopark dayağı!
Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin güvenlik görevlileri bir vatandaşı darp etti. Olay anı cep telefonu ile görüntülendi.

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan bir hastanenin bahçesinde otopark tartışması sırasında özel güvenlik görevlileri bir vatandaşı darp etti. 

Olay dün Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. Hastaneye gelen bir vatandaş aracını park etti. Bunun üzerine hastanede görevli özel güvenlik görevlileri ile vatandaş arasında önce tartışma sonra da kavga çıktı. Kavgayı vatandaşlar ayırdı. Çevredekiler, güvenlik görevlilerine "özel güvenlik yaşlı adamı dövüyor" diye tepki gösterdi. Bu sırada yaşananlar cep telefonuyla görüntülendi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde güvenlik görevlilerinin karıştığı olay ile ilgili hastane başhekimliğince inceleme başlatılmış olup, sorumlu kişiler ile ilgili gerekli işlemler yapılacaktır" denildi. (DHA) 

 

Öne Çıkanlar