Öztürk: Bu seçim, Haçlı Batılılara karşı bir direniş seçimi

Öztürk: Bu seçim, Haçlı Batılılara karşı bir direniş seçimi
'Bu seçim, görünürde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi olsa da esasında Haçlı Batılılara karşı bir direniş seçimidir.'

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimlerini iptal etmesine ilişkin gerekçeli kararının yankıları sürerken, iktidara yakın medya da, YSK’nin 250 sayfalık gerekçesinde "oyların çalındığına" dair veri olmamasına rağmen, 31 Mart seçimlerine ilişkin "hırsızlık" iddiasını sıcak tutmaya devam ediyor.

31 Mart seçimlerinin "uluslararası tuzak" olduğunu iddia eden Akit gazetesi yazarı Hüseyin Öztürk, "Bu seçim belediye başkanı seçimi değildir" başlıklı bugünkü köşe yazısında, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimlerinin "haçlılara karşı" yapıldığını öne sürdü. 

"Bu seçim, görünürde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi olsa da esasında Türkiye’nin bağımsızlığına göz diken Haçlı Batılılara karşı bir direniş seçimidir" diye yazan Öztürk’ün yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

"Hırsızlık, gasp, uluslararası şeytani tuzaklarla dolu 31 Mart İstanbul seçimi, YSK tarafından iptal edilince "not" ettiğini söyleyen terör destekçisi ABD’ye karşı direniş ve diriliş seçimidir.

Mazlum milletler üzerinden ekonomik, siyasal ve ateşli silahlarını çekmeyen ABD ile devletimize ve milletimize dair içten ve dıştan her türlü ihaneti destekleyen AB’ye karşı da bir direniş ve diriliş seçimidir.

 Bizim arkamızda ikibin yıllık bir tarih, ikibin yıllık bir medeniyet, 14 asırlık bir inanç, altıyüz yıllık, 24 milyon metrekarede bir hâkimiyet vardır. Haçlıların düşmanlık sebepleri de bu şanlı geçmişimizedir."

‘DÜŞMANLARI NOT ETME SEÇİMİ’

Öztürk, yazısının sonunda, bu seçimin devlete düşmanlık edenleri not etme seçimi olduğunu savunarak şöyle yazdı:

"Bu seçim, bağımsızlığımızı haykırma seçimidir. Bir dirilme ve silkinme seçimidir. Devletimize ve milletimize düşmanlık edenleri not etme seçimidir."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar