Polis, ucuz perde için tartıştığı kişiye ateş açtı

Polis, ucuz perde için tartıştığı kişiye ateş açtı
Antalya'da, zincir market şubesinde satışa sunulan indirimli perdeyi almak isteyen polis A.K., aynı ürünü almak isteyen H.S.'yi sol bacağından vurdu.

Antalya'da, bir zincir market şubesinde satışa sunulan indirimli perdeyi almak isteyen polis memuru A.K., aynı perdeyi almak isteyen H.S.'yi çıkan tartışmada bacağından vurdu.

DHA'nın haberine göre olay şöyle gelişti: İzinli olan polis A.K. ve ailesi indirimli olarak satışa çıkarılan perdelerden satın almak için öğle saatlerinde bir zincir maketin şubesine gitti. Aynı perdeyi almak isteyen H.S. ile polis memuru A.K. arasında tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüşürken, H.S., iddiaya göre polis A.K.'ye saldırdı. Belindeki beylik tabancasını çeken A.K. de önce havaya uyarı ateşi açtı, ardından da üzerine gelmeye devam eden H.S.'yi sol bacağından vurdu. Hastaneye kaldırılan H.S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Polis A.K. ise meslektaşları tarafından gözaltına alındı.

'KENDİMİ KORUMAK İÇİN ARACIMDAKİ TESTERİYİ ALDIM'

H.S.ise suçsuz olduğunu savundu. Geçirdiği kaza nedeniyle sağ kolundan yüzde 50 engelli olduğunu belirten H.S., sonradan polis olduğunu öğrendiği A.K.'nin kendisine saldırdığını söyledi. A.K.'nin kendisini dövdüğünü, ardından tabancayla ateş ettiğini belirten H.S., "Kendimi korumak için aracımdaki testereyi aldım. A.K.'nin beni dövmesini engellemeye çalıştım. Ancak o ateş edip beni vurdu" dedi. (DHA) 

 

Öne Çıkanlar