Evini satışa çıkaran Rabia Naz’ın babasına Haluk Levent'ten destek

Evini satışa çıkaran Rabia Naz’ın babasına Haluk Levent'ten destek
Rabia Naz’ın babası evini satışa çıkardığını açıklayınca sanatçı Haluk Levent duruma, 'Sana o evi sattırmayacağız' mesajıyla müdahale etti. Artı Tv'ye bağlanan baba yaşananları anlattı.

Giresun'un Eynesil ilçesinde yaklaşık bir yıl önce evinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, kızının ölümünün aydınlatılması için verdiği mücadele nedeniyle maddi zorluklar yaşadı. Şaban Vatan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı maddi zorluklar ardından evini satışa çıkarma kararı aldığını duyurdu.

 

 

'YARGILAMALAR BAŞLADIĞINDAN BERİ YAŞAMIMI MAHVETTİLER'

'Mücadelemi ne pahasına olursa olsun vermem gerekiyor. Bir umutla yaz sezonunda işler düzelir sandım maalesef ekonomik kriz süreci yaz sezonunu zor sureclerle geçirmemizi sebeb oldu . Önemli olan süreçte engelleri aşmam" diyen Vatan Şaban, evin satışı için sosyal medyadan yardım istedi.

 


'SANA O EVİ SATTIRMAYACAĞIZ'

Bu ifadelerin ardından AHBAP Genel Başkanı sanatçı Haluk Levent Vatan Şaban'a yanıt olarak paylaştığı tweetinde duruma müdahil oldu. Haluk Levent, Sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda 'Sana o evi sattırmayacağız! Biraz bekle abicim!' dedi.

 

'EVİNİ SATMIYORSUN, GEREKENİ YAPACAĞIZ'

Haluk Levent'in mesajının ardından yani bir paylaşımda bulunan Rabia Naz'ın babası Vatan Şaban, Haluk Levent'in kendisini aradığını, 'Evini satmıyorsun. Hayır sever iş adamlarıyla birlikte gerekeni yapacağız' dediğini açıkladı.

 

 

VATAN ŞABAN ARTI TV'YE BAĞLANARAK YAŞANANLARI ANLATTI

Artı TV'ye bağlanarak yaşanan gelişmeleri, medya Kritik programında Musa Özuğurlu'ya anlatan Rabia Naz'ın babası Vatan Şaban, Haluk Levent'in gerekli desteği vereceğini söyledi.

 

 

'EKONOMİK KRİZ VE BİZE YAŞATILANLARLA BÖYLE SIKINTILAR YAŞADIK'

"Haluk Levent herşeyi üstlendi, gerekli desteği kendisi verecek" diyen Vatan Şaban devam eden süreci anlattı:

"Diğer süreçler devam ediyor. Çünkü bizim bütün evraklarımız yazıldı. benim iş yerim eşimin adınaydı. Öyle olunca evrekler ve çekler de onun adınaydı. Mahkeme süreçleri başladı. Zaman tanımalarına göre hareket edeceğiz, borçlarımızı ödemeye çalışacağız. Durumumuz bundan ibaret. Hem kızımızın mücadelesini verdik, hem ekenomi mücadelesi verdik. Ama artık bu günlerde baya baya zor olmaya başladı. Malum ülkemizde de ekonomik kriz var. İnşaat sektöründe kriz olduğu için bizim işimiz de inşaata bağlı. Hal böyle olunca hem krizle, hem yaşatılan durumla, yapılan yargılamalarla ve baskılarla böyle sıkıntılar yaşadık.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar