Rabia Naz'ın babasını AKP'li Canikli şikayet etmiş

Rabia Naz'ın babasını AKP'li Canikli şikayet etmiş
Şaban Vatan'ın Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılması kararının, AKP'li Nurettin Canikli'nin şikayeti sonucu alındığı ortaya çıktı.

Giresun'un Eynesil ilçesinde 11 yaşında yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz'ın ölümü henüz aydınlatılmazken, Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılmıştı. Vatan'In hastaneye yatırılması kararının eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin şikayetleri sonucu alındığı ortaya çıktı.

Kızının cinayete kurban gittiğini ve AKP'li Nurettin Canikli'nin olayı örtbas ettiğini söyleyen baba Şaban Vatan'ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi istenmiş ve heyet raporu olmadan Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılmıştı.

Rabia Naz'ın ölümü olayını takip eden gazeteci Metin Cihan, baba Şaban Vatan'ın kendisine gönderdiği mahkeme karar tutanağını paylaştı.

Tutanakta eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP'li Nurettin Canikli'ye hakaret edip etmediği soruları yöneltildi. Soruların ardından baba Şaban Vatan'ın Samsun Ruh ve Sinir Hastalığı Hastanesi'nde gözlem altına alınmasına karar verildi.

Öne Çıkanlar