Rabia Naz’ın ölümünde nazar boncuklu poşet detayı: Bulunamadı

Rabia Naz’ın ölümünde nazar boncuklu poşet detayı: Bulunamadı
Rabia Naz’ı son gören kişi olan Mehmet Ali Somuncuoğlu ile görevli polis Ruhi Kalkan’ın, olayı araştıran TBMM Komisyonu’na verdiği bilgilerde yeni detaylar ortaya çıktı.

Giresun’un Eynesel ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın ölümüne ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı.

Rabia Naz’ı son gören kişi olan eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nun oğlu Mehmet Ali Somuncuoğlu ile görevli polis Ruhi Kalkan’ın, olayı araştıran TBMM Komisyonu’na verdiği bilgiler ilginç bir ayrıntıyı ortaya çıkardı. Somuncuoğlu, Rabia Naz’ı gördüğünde bir elinde dondurma, diğer elinde nazar boncuklu bir poşet olduğunu söyledi. Kalkan ise Somuncuoğlu’nun bahsettiği poşeti araştırdığını belirterek "Bütün marketleri aradım yani o poşete benzer, öyle bir poşet maalesef bulamadım. Dediği poşetlerden bir tane buldum, böyle, mavi boncuklu poşet. Bir tane kırtasiyede değil de konfeksiyonda buldum. Onu da Mehmet Ali’ye gösterdim. "Bu değil, bu büyük" dedi" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre polis Kalkan, Meclis Araştırma Komisyonu üyelerinin "Olaydan sonra poşet hiç bulunmadı mı" sorusuna da "Bulunmadı" yanıtını verdiği belirtildi.

Öne Çıkanlar