Rakip teknik direktörün notlarını okumaya çalışan Mourinho sarı kart gördü

Rakip teknik direktörün notlarını okumaya çalışan Mourinho sarı kart gördü
Mourinho: Kaba davrandım ama aptal birine kaba davrandım. Sarı kartı açık bir şekilde hak ettim. Adama kötü sözler ettim.

Rakip takımın notlarına bakmaya çalıştığından dolayı sarı kart gören Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho, kartı hak ettiğini kabul etti ancak, "Kaba davrandım ama aptal birine kaba davrandım" diye konuştu.

İngiltere Premier Lig'de Tottenham, Southampton'a konuk oldu. 2. yarıda Harry Kane'in ofsayt sayılan golünün ardından Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho, rakip takımın bankında bulunan notlara bakmaya çalıştı. Bunun ardından Mourinho ile rakip takımından biriyle tartışmaya başladı. Karşılaşmanın hakemi Mike Dean, Mourinho’ya sarı kart gösterdi.

Southampton, Ings'in 12. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazanırken karşılaşmanın arından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mourinho, " Kaba davrandım ama aptal birine kaba davrandım. Sarı kartı açık bir şekilde hak ettim. Adama kötü sözler ettim" diye konuştu.

Sputnik'teki habere göre, ​Southampton teknik direktörü Ralph Hassenhuttl ise, "Hiçbir şeyi söylemek istemiyorum. Bu direktöre ciddi anlamda önem veriyorum. Futbol için çok şey yaptı" ifadelerini kullandı. 

'VAR'IN İSMİ DEĞİŞMELİ'

Öte yandan, Video Yardımcı Hakem Sistemi'ni (VAR) sert bir şekilde eleştiren Mourinho, VAR'ın sahadaki hakemlerden daha fazla güce sahip olduğunu savundu.

İlk yarıda Dele Alli'ye yapılanın faul olduğunu savunan Mourinho, VAR'dan dolayı faulün verilmediğini söyledi.

"Benim için hakem, hakem değil" diyen Mourinho, "Bence VAR, adını değiştirmeli çünkü yardımcı hakem doğru değil.  Adı VR- Video hakem olmalı çünkü hakem olan onlar" ifadelerini kullandı.

​Mourinho, "Sahada hakem görüyorsunuz ama onlar hakem değil, onlar yardımcı hakem. Ofiste bulunan diğer adamlar büyük kararlar veriyor. Benin bildiğim şey, Dele Alli'ye yapılan şeyin bir penaltı olduğu ancak VAR müdahale etmedi" dedi.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar