SP'nin yeni sloganı belli oldu: Gelecek, Saadet ile gelecek

SP'nin yeni sloganı belli oldu: Gelecek, Saadet ile gelecek
Kasım ayında büyük kongreye hazırlanan Saadet Partisi, yeni sloganını halkın en büyük kaygısından yola çıkarak belirledi.

Saadet Partisi 3 Kasım'da düzenleyeceği 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi bilgi veren partinin Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, toplumsal mutabakatı sağlayacak yegane partinin Saadet Partisi oduğu kanaatinin her geçen gün güçlenmekte olduğunu savundu.

Partinin söylemlerinde herkesin ittifak edebileceği bir parti olarak ülkedeki kutuplaşmanın ortadan kalkması için çabalayan en güçlü irade olduğunu da belirten Yazıcı, Saadet Partisi'nin yeni sloganının, insanların en büyük sorunu olan gelecek kaygısından yola çıkarak, 'Gelecek, Saadet ile gelecek' olduğunu açıkladı.

SAADET PARTİSİ'NE FARKLI KESİMLERDEN KATILIM OLACAK

Olağan kongrenin hazırlıklarının 'olağanüstü bir şekilde' yapıldığını ifade eden Ömer Faruk Yazıcı, partilerine farklı kesimlerden katılımların sağlanması, parti programının düzenlenmesi, tüzük değişikliği ve politika kurulları gibi yeniliklerle geldiklerini belirtti:

"Bu kongre ile partimiz, 82 milyon yurttaşımızın her bir farklılığını gözetecek, salt kadro hareketi olarak değil bir kitle partisi olma yolunda güçlü bir adım atacaktır. Bunlarla beraber kongremiz için bir konsept belirlendi. Geçtiğimiz seçimlerde çalışmalarımızdan ve kampanyamızdan çokça söz ettirmiştik. Saadet Partisi olarak, 50 yıllık siyasal yürüyüşümüzün bütün kodlarını içinde barındıran, geleceğin ihtiyaçlarına hitap edecek, toplumsal olarak tüm kesimlerin sorunlarına çözümler üretme noktasında iddialı bir çalışma programı ve içerik konsepti ile kamuoyunun karşısına çıkacağız.

'İNSANLARIN EN ÇOK KAYGI DUYDUĞU SORUN, GELECEK KAYGISI'

Parti olarak patıkları kamuoyu araştırmalarında insanların en çok kaygı duyduğu sorunun 'gelecek' olduğunu belirten Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, kongreye 'Gelecek, Saadet ile gelecek' üst sloganıyla gideceklarini açıkladı:

"Ekonomiden eğitime, dış politikadan sağlığa, tarımdan teknolojiye, sanayiden sanata, ülkemizin birçok alanda önemli çözümlere ve samimi gayretlere ihtiyacı var. Bütün bunların başında yeni yetişen neslin ilgi alanları, davranış biçimleri, kaygıları, beklentileri, umutları ve yaşam tarzlarını inceledik ve bir bütün olarak hedef kitlemizi gençler olarak belirledik. Zamanında yapılacak ilk genel seçimde 7 milyon yeni genç oy kullanacak ve seçim sonuçlarının asıl belirleyicileri bu gençler olacaktır. Gençlerimize sadece birer oy olarak bakmak yanlıştır. Biz Saadet Partisi olarak gençlerimize ülkemizin insan kaynağı, beşeri gücü yani geleceği olarak bakıyoruz. Gençlerimizin hayallerini, umutlarını ve geleceklerini çağımız koşullarının en iyi standartlarında garanti altına almak hepimizin görevidir, sorumluluğudur.

Bütün bunlarla beraber, genel başkanımızın 'Türkiye’nin Geleceği' başlığı ile gerçekleştirdiği lider ziyaretleri de geleceğe dair samimi bir uğraştır. Herkesle ve herkesimle görüşebilen, herkesin sorunlarını dinleyip çözüm arayışlarını sunan tek siyasal hareket biziz. Bugün ki gündemlerin ötesinde milletimizin beklentisi Türkiye’nin geleceğinin daha iyi olmasıdır. Gelecek, hepimizin geleceğidir. Ülkemizde ancak Saadet Partisi’nin ilkeleri ve programlarıyla yaşanılabilir bir gelecek kurulabileceğine inanıyoruz ve bunu gençlerimize anlatacağız. Milletimizi yoranlar, gelecekte yetki sahibi olamayacaklardır. Yapılan araştırmalarda insanımızın, en çok kaygı duyduğu olgunun ‘gelecek’ olması ve umudunun azaldığı şu dönemde Saadet Partisi olarak kongreye 'Gelecek, Saadet ile gelecek' üst sloganıyla gideceğiz."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar