Saadet Partisi'nden Soylu'ya pasaport sorusu: Sen değilsen kim?

Saadet Partisi'nden Soylu'ya pasaport sorusu: Sen değilsen kim?
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, Soylu'ya, 'Temel Karamollaoğlu’nun isminin karşısına ‘terör’ ibaresini kim koydu?' diye sordu.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yazıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun pasaportunu almaya gittiği Nüfus Müdürlüğünde adının karşısına "terör" yazıldığının ortaya çıkmasıyla başlayan tartışma kapsamında üç soru sordu. 
 
Sosyal medya hesabından soruları sıralayan Ömer Faruk Yazıcı, "Saçma bir şey olduğunu düşünüyorum’ diyeceğinize şu sorulara cevap verin. 24 Haziran seçiminin ardından aynı anda gerçekleşen; Gnl. Bşk. Sn @T_Karamollaoglu’nun isminin karşısına ‘terör’ ibaresini kim koydu? Araç muafiyetini kim kaldırdı? Polis korumalarını kim geri aldırdı?" dedi. 

Aynı soruları bugün Temel Karamollaoğlu da sormuş ve sorumlununun Soylu olduğunu belirtmişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün Halk TV'de, 24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra gittiği nüfus müdürlüğünde, "terörle iltisaklı" olduğu i,ddiasıyla pasaport yenileme talebinin geri çevrildiğini söylemişti.

Bu açıklama üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, "1 yıl önceki olay. Müracaat ediyorsunuz, randevu alıyorsunuz, 3-4 gün içinde evinize geliyor. Bizim öyle bir işlemimiz yok, öyle bir değerlendirmemiz yok. Benim her söylediğimden bir maraza çıkartıyor. Saçma bir şey olduğunu düşünüyorum. Belki Sivas olayı ile ilgilidir ama onun da üzerinden çok zaman geçti." demişti.  (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar