Saadet'ten seçime saatler kala: Kimseye seçim kazandırma-kaybettirme anlayışında değiliz

Saadet'ten seçime saatler kala: Kimseye seçim kazandırma-kaybettirme anlayışında değiliz
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, attığı tweet'te 'Belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu değildir' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yarın kendi adayları Necdet Gökçınar ile İstanbul seçimine katılacaklarını hatırlatarak, "siyasetlerini kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzere kurmadıklarını söyledi. 

Dün bir AKP heyeti Saadet Partisi'ni (SP) ziyaret etmişti. Bu ziyaret iktidar medyasında SP'nin İstanbul'da AKP'nin adayı Binali Yıldırım'a destek vereceği yönünde yorumlanmıştı. Bunun adından SP'den yapılan açıklamada Yıldırım'a destek vemek gibi bir kararları olmadığı bildirilmişti. 

Genel Başkan Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Karamollaoğlu, paylaştığı tweet'te, "Gerek Necdet Bey gerekse teşkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluşturulma çabasına rağmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar. Bu sebeple belirtmek isterim ki bizim siyasi anlayışımız kimseye seçim kaybettirmek veya kazandırmak üzerine kurulu değildir." ifadelerini kullandı.
"Gerek Necdet Bey gerekse teşkilatımız, bütün baskı ve ambargolara, bir algı oluşturulma çabasına rağmen ciddi bir gayretle çalışmaktadırlar." diyen Karamollaoğlu'nun tweet'leri şöyle:

(HABER MERKEZİ)  

Öne Çıkanlar