Sabıkalı Halk Otobüsü şoförü tutuklandı

Sabıkalı Halk Otobüsü şoförü tutuklandı
Beşiktaş'ta durağa dalarak 1 kişinin ölümü ve 12 kişinin yaralanmasına neden olan Özel Halk Otobüsü şoförü Necdet Karakuş tutuklandı.

İstanbul'da, Şirintepe-Kabataş otobüs hattı’nda çalışan 27E numaralı Özel Halk Otobüsünü Beşiktaş Meydanı'ndaki durkta bekleyenlerin üzerine sürerek bir kişinin hayatını kaybetmesine bib ağır 12 kişinin yaralanmasına neden olan şoför Necdet Karakuş tutuklandı.

YENİ İSTANBUL HALK OTOBÜSLERİ A.Ş. YÖNETİMİ ŞOFÖRÜ SAVUNMUŞTU

Özel Halk Otobüsü soförü Karakuş'un durağa dalmadan önce elindeki bıçakla otobüs içindeki yolculara saldırdığı ardından aracı durakta bekleyenlerin üzerine sürdüğü kaçarkende bir kişiyi bıçakla yaralamıştı.

Daha önce bıçakla adam yaralamaktan ceza aldığı belirlenen Özel Halk Otobüsü soförü Karakuş'u "Kasti bir şey olsa, şoförümüz niye frene bassın; direkt durağa girer" sözleriyle savunan Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Başkan Vekili Nihat Pelen, olayın bir kaza olduğunu savunmuş, bir kişiyi bıçakla yaralamasıyla ilgili de "Siz kendinizi onun yerine koyun. Yüz kişi size saldırırsa, siz ne yaparsınız. Kendini savunmuş. Korkudan kendisini korumak için kaçmış" açıklaması yapmıştı. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar