'Saldırının arkasında Erdoğan'ın seçimden iki gün önce ziyaret ettiği Ülkü Ocağı var'

'Saldırının arkasında Erdoğan'ın seçimden iki gün önce ziyaret ettiği Ülkü Ocağı var'
Saldırıda kaburgası kırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya 'Aralarında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmadan maaş alan vatan hainleri var' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırının arkasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden iki gün önce ziyaret ettiği Çubuk Ülkü Ocakları'nın olduğu iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'taki asker cenazesinde uğradığı saldırıya ilişkin önemli bir iddia gündeme geldi.

Saldırının ardında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden iki gün önce ziyaret ettiği Çubuk Ülkü Ocakları'nın olduğu ileri sürüldü.

Haber.sol.org.tr'nin haberine göre, CHP kaynakları saldırı organizasyonunda Çubuk Ülkü Ocakları rol oynadığını ifade ederken, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde kağıt üzerinde çalıştığı belirtilen bir grubun da saldırıda parmağı olduğu iddialar arasında yer aldı.

Kağıt üstünde belediyede çalışıyor görünen ve oturduğu yerden maaş verildiği tespit edilen bir grubun da saldırının içinde yer aldığı öne sürüldü.

YILDIRIM KAYA: ÜÇ OTOBÜSLE TAŞIDILAR

Saldırıda kaburgası kırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Yön Radyo'ya yaptığı açıklamada, "Aldığımız bilgiye göre 3 otobüsle taşınmışlar ve Çubuk Ülkü Ocakları başkanı bu organizasyonu yapmış.  Aralarında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmadan maaş alan vatan hainleri var. Tespit ettiğimiz isimler var. Bunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı da tespit etmiştir. Görüntüler var" dedi.

Öne Çıkanlar