Saray'dan Babacan'a tehdit: Ümmetimize ve lidere ihanet bu kadar ucuz değil

Saray'dan Babacan'a tehdit: Ümmetimize ve lidere ihanet bu kadar ucuz değil
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, yeni parti çalışmalarıyla gündeme gelen Ali Babacan'ı tehdit etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, yeni parti çalışmalarıyla gündeme gelen eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan'ı, her hangi bir TV kanalında tartışmaya çağırı.

 

 

Sosyal medyadan paylaştığı mesajlarda, Babacan'a 'FETÖ' ve 'yolsuzluk' imalarında bulunan Bulut, suçlamalarıyla ilgili sorular sordu.

 

 

 

Bulut, "Ali Beycim, mesela Fetö’nün bankasını Devlet’e 1,5 milyar dolar zarar verecek şekilde, Ziraat Bankası’na satmaya kalkıştın mı? Sen bunu söylediğin gün fetö’nün bankası borsada yüzde 22 prim yaptı mı? Bunu senden başka kaç kişi biliyordu?" diye sordu.

 

 

Ali Babacan'ı televizyonda tartışmaya çağıran Bulut, mesajında "Ali Beycim, seninle istediğin TV kanalında bir yarım saat tartışalım mı! Bende senle ilgili bazı bilgi ve belgeler var! Hazır mısın? Sen Kanalın seç beni ara! Veya arama kamuoyunda çağır! Ben meydan okuyorum, er meydanından kaçılmaz" ifadelerine yer verdi.

 

 

Son paylaşımında "Ali Babacan ile başladık, bu hafta Davutoğlu ve Gül ile ilgili devam edeceğim" diyen Bulut, Babacan'a "Ülkemize, milletimize, ümmetimize, lidere ihanet bu kadar ucuz değil" ifadeleriyle seslendi.

 

 

"Ben başıma gelecek her şeye hazırım, bunları sadece kendi inisiyatifim ile yazıyorum" diyen Bulut, çıkışını "Aynen Gezi olaylarında olduğu gibi meydana çıkıp meydan okuyorum" dedikten sonra babacan'a "Çok şehit verdik, ihanetin zamanı değil, şehitlerimize ve onların çocuklarına hepimizin çocuklarına borcumuz var" ifadesiyle gözdağı verdi.  

 

 

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar