Asker uğurlama konvoyu Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli’nde terör estirdi

Asker uğurlama konvoyu Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli’nde terör estirdi
İstanbul’da asker uğurlamak için konvoy halinde Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli'ne girip trafiği kesen otomobil ve motosikletlerden oluşan bir grup, yaptıkları hareketlerle tehlike saçtı.

Asker uğurlama törenlerinin insan hayatını tehlikeye atan gösterilere dönüşmesine yenileri eklendi.

Konvoy halinde Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli'ne giren otomobil ve motosikletlerden oluşan bir grup, diğer araçlardaki insanların hayatını tehlikeye atacak biçimde trafiği kapatarak tek tekerlek üzerinde gösteriler yapmaya başladı.

Hiç bir müdahaleyla karşılaşmayan grup gösterilerine uzun süre devam etti.

Yaşanan olaya tepki gösteren otomobil sürücülerine toplu olarak karşılık veren asker uğurlama konvoyu tehlikeli hareketler yapmayı sürdürdü.

Sarıyer'de yayın yapan yerel gazetelerin aktardığı bilgiye göre, tünelde seyreden bir otomobil sürücüsü otomobilini yol kenarına çekerek konvoydaki bir araç sürücüsüyle tartışmaya başladı. Tartışmaya diğerlerinin de dahil olması üzerine otomobil sürücüsü çareyi aracına binerek uzaklaşmakta buldu.

Yaptıkları tahlikeli hareketleri kaydedip sosyal medyada da yayınlayan motosiklet ve araç sürücülerinin trafiği tehlikeye düşürmesi tepkilere neden olunca, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tünel trafiğini keserek sürücülerin canını tehlikeye atan asker uğurlama konvoyunu yakalamak için çalışma başlattığını açıkladı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar