Selahattin Demirtaş'ın savunması ARTI TV'de

Selahattin Demirtaş'ın savunması ARTI TV'de
Selahattin Demirtaş'ın ifadeleri, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun IŞİD'e karşı verilen sözleri neden tutmadığı ve Barış Süreci'nin sonuna nasıl gelindiği Haber Peşinde'de.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV'nin ilk programı ilginç konuları ekrana taşıyan Mustafa Sağlamer'le 7 Renk oluyor. Ardından Gezen BilirArtı Sanat ve Erk Acarer ile Haber Peşinde ekranlara geliyor. Günün son programı Mevzu Ciddi saat 22.00'de ekranlarda.

7 RENK

Taksim-Maksim'de Behiye Aksoy'a klip çekilirken, kapının önünde kan gövdeyi götürüyordu... Ragıp Duran'la unutulmaz Bremen anısı... Ünlüler korosundan "Dayanamam Tutsaklığa" ve öyküleriyle sevilen şarkılar Mustafa Sağlamer'le 7 Renk'te. Saat 16.00'da.

GEZEN BİLİR

Nurseli Gözüaçık'ın hazırlayıp, sunduğu Gezen Bilir programı Boğaz'ın incilerinden biri olan Ortaköy'ü ekranlara taşıyor. Gözüaçık, her zaman renkli ve insanlarla dolup taşan Ortaköy Meydanı'nı ve Ortaköy Çarşısını gezerek sokak röportajlarında Ortaköy'ü dinliyor ve sahil boyunca uzanan tarihi Feriye saraylarını anlatıyor. Saat 18.00'de.

ARTI SANAT

Pınar Ensari'nin hazırlayıp sunduğu programda, bağımsız bir tiyatro ekibi ve mekanı olan GalataPerform'un genel sanat yönetmenliğini yapan ve Yeni Metin Yeni Tiyatro projesi kapsamında oyun yazarlığı, yönetmenlik ve oyunculuk atölyeleri düzenleyen Yeşim Özsoy ile GalataPerform'un, Yeni Metin Yeni Tiyatro projesinin ve GalataPerform bünyesinde bu sezon sahnelenen oyunları konuşuluyor. Saat 20.00'de.

HABER PEŞİNDE

Erk Acarer'in hazırlayıp sunduğu programda HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ifadeleri, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun IŞİD'e karşı verilen sözleri neden tutmadığı ve Barış Süreci'nin sonuna nasıl gelindiği, Esad'ın kimyasal silah kullandığına yönelik iddiaların temelinin olup olmadığı, Suriye'de yeniden neye kılıf arandığı ve 'Beyaz Baretliler'e ait stüdyolar ile ne amaçlandığı konuşuluyor. Saat 21.00'de.

MEVZU CİDDİ

Ayşe Çavdar'ın hazırlayıp sunduğu programda bu hafta klinik psikolog Dr. Olga Selin Hünler, manipülasyon karşısındaki hallerimizi anlatıyor. Saat 22.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar