SETA’nın gazetecileri fişleyen raporunu yazdı, BİK'e atandı

SETA’nın gazetecileri fişleyen raporunu yazdı, BİK'e atandı
Erdoğan’ın Basın İlan Kurumu'na atadığı 12 kişi arasında gazetecileri fişleyen SETA raporunu hazırlayan Takvim yazarı İsmail Çağlar da yer aldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bugün Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurulu’na bugün 12 kişi atanmıştı.

Karara göre resmi ilanları dağıtmak ile görevli BİK Genel Kurul temsilcileri arasında yer alan Fecir Alptekin, Saadet Oruç, Mehmet Akarca, Muhammet Mücahit Küçükyılmaz, Hamdi Kılıç halen  Erdoğan’ın başdanışmanları arasında yer alıyor.
 Kurulda gazetecileri fişleyen SETA Vakfı Raporunu yazan Takvim Gazetesi yazarı İsmail Çağlar ile SETA için çalışan Siyaset Araştırmaları Direktörü Doç. Dr. Zahid Sobacı da yer aldı. 


Kurulda ayrıca, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektör Vekili ve eski AKP Milletvekili Prof. Dr. Edibe Sözen, İbn Haldun Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mehmet Emin Babacan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Medya İlişkileri Koordinatörü Mücahid Eker ve Marmara Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Kübra Güran Yiğitbaşı yer alıyor.

(MA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar