Şevval Sam'dan Talat Bulut cevabı: Maalesef

Şevval Sam'dan Talat Bulut cevabı: Maalesef
Şevval Sam 'Yarım Elma' dizisinin baş rolünü tacizle suçlanan Talat Bulut'la paylaşıyor.

'Yarım Elma' dizisinin oyuncularından Şevval Sam, 'Müzeyyen' isimli tek kişilik müzikalin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sam bir gazetecinin dizide başrolü paylaştığı, tacizle suçlanan Talat Bulut'a ilişkin sorusuna 'Maalesef' diye yanıt verdi. 

Şevval Sam, 84 yıllık sanat hayatına pek çok unutulmaz eser sığdıran Müzeyyen Senar'ın hayatından önemli kesitlerin müzikle harmanlandığı "Müzeyyen" isimli tek kişilik müzikal gösteriyi 100'üncü doğum yılında Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye taşındı. Sam'ın, Senar'ın şarkılarına yer verdiği gösteri yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Müzikal gösterinin ardında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şevval Sam, Bodrum'da konser verdiği için çok memnun olduğunu söyleyerek "Bodrum'da konser vermem çok özel bir durum çünkü Müzeyyen Senar son günlerini burada geçirdi" ifadelerini kullandı.

TALAT BULUT SORUSU

‘Yarım Elma’ dizisinde Talat Bulut ile beraber başrol oynayan Şevval Sam, taciz iddialarının ardında tekrar dizide oynayacak olan Bulut için "Maalesef" diyerek şu sözlere yer verdi: "Biz işimizin bir şekilde başındayız. Bu işin başlamasını bekleyen kocaman bir ekip var. Bu proje tek bir kişinin değil. Tabi ki de bazı rahatsızlıklarımız var ve bunu da gerekli yerlere bildirdik. Hepimizin sözleşmesi var, sorumlu olduğumuz kocaman bir ekip var. Kafaları kurcalayan bu hikayede adını telaffuz etmek istemediğim mesele halen sonlanmış değil. Bu açıdan da gerçek anlamda vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz.

Bir gazetecinin sonuçta bu sezon beraber çalışacaksınız sorusuna Şevval Sam tek kelimeyle "Maalesef" diyerek cevap verdi.

Öne Çıkanlar