Sibel Kekilli: Ölüm tehdidi aldım

Sibel Kekilli: Ölüm tehdidi aldım
Oyuncu Sibel Kekilli 'Kadın hakları için savaşmak benim görevim' diye konuştu.

Sibel Kekilli şu sıralar post-prodüksiyon aşamasında olan Alman yapımı 'Berlin, I Love You' filminin karosunda yer alıyor. Variety’den Nick Vivarelli’ye röportaj veren Kekilli, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan hakaretlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"İnsanlar beni tehdit ediyor, bana hakaret ediyor" diyen ünlü oyuncu, "Ölüm tehditleri bile aldım. Ama kadın hakları için savaşmak benim görevim. Çünkü bu kültürü biliyorum. Bir kadın olarak bu kültürü tanıyorum; çok acı çektim ve konuşmalıyım, susmamalıyım" ifadelerini kullandı. Kekilli, "Eğer sadece birinin hayatını değiştirebilirsek bile buna değer" şeklinde konuştu.

Geçen yıl Instagram profilini Türkiye’deki bazı takipçilerine kapatan Sibel Kekilli, kendisini bir kadın olarak, bir insan olarak koruması gerektiğini ifade etti. Halen Türkiye’den kendisine senaryolar gönderildiğini dile getiren oyuncu, "Gerçekten harika Türkiyeli yönetmenler var. Doğru senaryo varsa, orada da çalışmak isterim" ifadelerini kullandı. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar